Tre Abonnemang

3 Total är 3:s svar på fastprisabonnemang. I 3 Total ingår obegränsade samtal och SMS och surfmängden väljer du utefter vad som passar dina behov. 3 erbjuder både stora och små abonnemang, som passar bäde för sporadiskt mailtittande som för streaming, IP-telefoni och internetdelning via telefonen. Just nu finns 3:s fastprisabonnemang i 5 olika surfvalörer: 0,5GB är det minsta och kostar 249 kr/mån. Väljer du istället 2GB kostar det 349 kr/mån. Tredubblar du surfen och väljer 6GB får du betala 449 kr/mån. 3:s näst största fastprisabonnemang på 20GB kostar 549 kr/mån och för riktiga hårdsurfare erbjuder 3 hela 50GB för 649 kr/mån. I alla abonnemang, oavsett surfvalör, ingår obegränsade samtal och obegränsade SMS. Faktureringsavgift på 35 kr/mån tillkommer, däremot ingen startavgift eller öppningsavgift. Uppsägningstiden är 1 månad.

3 Mini, det billiga alternativet

3 Mini är ett abonnemang med billig samtalstaxa som 3 erbjuder för en väldigt låg fast månadskostnad om 49 kr/mån. 3 Mini är perfekt för dig som varken ringer eller surfar särskilt mycket med mobilen och vill därför hålla telefonikostnaderna på en begränsad nivå. Med 3 Mini ringer du och skickar SMS för 0,49 kr. I paketet ingår också 0,2 GB i surfvolym. Skulle du maxa ut bas-surfen kan du därefter ladda mer surf för 10 kr/MB. En startavgift på 250 kr i engångskostnad tillkommer när du tecknar ett 3 Mini abonnemang, samt en startavgift för samtal på 0,99 kr varje gång du ringer. Viktigt att ha i åtanke är att Tre Mini har en bindningsavgift på 24 månader.
Är du ute efter en ny surfplatta eller moniltelefon kan det dessutom vara värt att ta en titt på 3:s olika erbjudanden i samband med att du beställer ditt 3 fastprisabonnemang. I skrivande stund finns iPad Air2, iPad Mini, Xperia Z4 Tablet och Galaxy Tab S10.5 med i katalogen över surfplattor som går att beställa till billiga priser hos 3. Är du däremot ute efter en ny telefon har 3 även där en mängd olika modeller att välja mellan, bland annat Samsung Galaxy S6 edge, iPhone 6 och Xperia z3+.


Hur tecknar jag abonnemang hos 3?


Är du redan privatkund hos 3 och vill byta till exempelvis ett 3Mini abonnemang är det enklaste sättet för dig att kontakta kundservice genom att slå 300 från din 3Mobil. Nya kunder som inte tidigare har haft 3 och vill antingen teckna ett fastprisabonnemang eller Tre Mini hos 3 kan få hjälp med detta genom att kontakta kundservice på 0771-735 300. 3:s kundservice har öppet måndag-fredag 08:00-18.00. 3 finns även att nå via Twitter @3Sverige och Facebook. Har du redan bestämt dig och vill beställa ett 3 abonnemang är kanske det allra smidigaste sättet trots allt att göra det genom att gå in på Tre.se. Du väljer abonnemanget och sen är det bara att klicka på ”befintligt nummer” för att fylla i det telefonnummer du vill flytta till 3. Som kund hos 3 har du tillgång till Mitt3 tjänsten och kan ladda ner Mitt3-appen för att snabbt och enkelt kontrollera bland annat saldo och faktura.

Välkommen

Välkommen till www.mobilabonnemangen.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)