Comviq Student

Som student har du stor tillgång till rabatterade priser och exklusiva erbjudanden hos en rad olika mobiloperatörer. Comviq erbjuder just nu studenter som vill teckna mobilabonnemang för första gång två olika lösningar: Comviq Fastpris Student och Comviq Fastpris Student med
extra mycket surf.

Beställ Comviq Student

Fastpris Student

Det första och billigaste abonnemanget för studenter hos Comviq är Fastpris Student abonnemanget. Tecknar du Fastpris Student får du fria samtal, SMS och MMS samt 2GB surf för 145 kr/mån. Det andra, lite dyrare, alternativet är ett abonnemang med hela 6GB i surfmängd. I grunden är det exakt samma villkor som i Fastpris Student abonnemanget, alltså obegränsade samtal, SMS och MMS inom Sverige. Enda skillnaden är just surfmängden som tredubblas i jämförelse med basabonnemanget. 6GB abonnemanget kostar 195 kr/mån. Att det handlar om ett fastprisabonnemang innebär att du inte behöver oroa dig över skyhöga räkningar i slutet av månaden utan allt ingår för en orörlig månadsavgift. Som student kan du dessutom teckna abonnemanget tillsammans med en splitter ny mobiltelefon som i så fall också får en rabatterad månadskostnad. Både Fastpris Student och 6GB abonnemanget erbjuds utan någon bindnings- eller uppsägningstid vilket innebär att du närsomhelst kan säga upp abonnemanget eller byta till en annan lösning om du av någon anledning inte skulle vara nöjd.
Passa på och välj ut din drömtelefon när du tecknar Comviq Student abonnemang
Just nu är månadens mobil hos Comviq en HTC One M8s telefon som du får för 245kr/mån när du tecknar studentabonnemang hos Comviq. Du har annars en mängd andra modeller att välja bland till ordentligt rabatterade studentpriser. Vad sägs om nya Samsung Galaxy S6 med 64GB för 465 kr/mån? Du kan även välja den något billigare S6 versionen med 32GB för 445 kr/mån. Dras du mer åt iPhone-hållet erbjuder Comviq hela 6 olika modeller att välja mellan, bland annat Apple iPhone 6 64GB för 495kr/mån, den lite lättare varianten Apple iPhone 5S 16GB för 345kr/mån och Apple iPhone 6 Plus 64GB för 545kr/mån. Bland de allra billigaste varianterna hittar du ZTE Blade S6 för 195 kr/mån, Nokia Lumia 640 för 195 kr/mån och Samsung Galaxy Ace 4 för 195 kr/mån.

Varför just Comviq?

1997 lanserades Comviq kontant som det första kontantkortet i Sverige. Idag erbjuder Comviq en mängd olika flexibla lösningar som är framtagna för att passa sina kunders behov och intressen. Vare sig du ringer mycket, uppdaterar bloggen eller Twitter-kontot ofta eller är en flitig SMS/MMS-kommunikatör kan du lita på att Comviq har en billig prisplan att erbjuda, särskilt om du dessutom råkar vara student. Genom att dela mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor har Comviq en befolkningstäckning på över 99% och är i nuläget en av Sveriges absolut populäraste mobilleverantörer. Att dela mobilnät med Telia innebär dessutom att du surfar i 4G-fart upp till 80 Mbit/s. Tänk på att du inte kan teckna avtal själv om du är under 18 utan måste ha din målsman med. Beställer du abonnemang över nätet går du in på ”beställ” och knappar in både ditt personnummer och din målsmans personnummer.

Välkommen

Välkommen till www.mobilabonnemangen.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)